Carton Wrapping för en effektivare förpackningsprocess

Transport av varor sker i stor utsträckning, det rör sig om allt från matvaror till kläder. För att få dessa typer av varor från en plats till en annan krävs säker paketering av varorna så att de inte skadas under transporten. Produktförpackningen är viktigt och ska skydda produkten mot stötar, fukt och smuts. De företag som utvecklar dessa typer av kartonger och förpackningar inser vad som krävs för varje unik produkt. Vissa färskvaror och livsmedel kräver noggrann förpackning för att produkten inte ska vara dålig när den når butiken eller slutkund. Det finns olika typer av förpackningar för livsmedel såsom vakuum, glas, tetra-pak, kartong, plast mm. Lagerblad Förpackningsmaskiner är ett företag som har förstått vikten bakom förpackningar och kan erbjuda maskiner som packar efter Ert behov.

Smarta förpackningar i Stockholm

Cmc Carton Wrap är en smart automatisk förpackningsmaskin som inte bara packar produkten utan känner automatiskt av produktens storlek och kan anpassa förpackningen därefter, maskinen kan även trycka en logotyp på kartongen om så önskas. Maskinen hanterar även iläggning av fakturor samt adressering. Med dessa egenskaper är Carton Wrap särskilt användbar inom e-handeln där konsumenten förväntar sig snabb leverans av varan, då är en förpackningsmaskin som tar hand om hela hanteringen och gör processen enklare extra användbar. Maskinen tillverkas i Italien och presenterades på IPEX-mässan i London 2014.

Lagerblad Förpackningsmaskiner är en välrenommerad leverantör av maskiner för förpackningar i Stockholm och är agentur av maskiner från välkända namn som Toss, Hugo Beck, Packaging A, KÖRA+PACKMAT, PolyPack, Messersi och ZinoPac.

De arbetar med förpackningsmaskiner anpassade för plast- och påsförpackningar, krympinplasting, kartong, tråg etc. och levererar förpackningsmaskiner för manuella eller semi-automatiska maskiner. För stora behov finns helautomatiska maskiner med eller utan hanteringsutrustning och automatisk matning.

De har en egen serviceavdelning som regelbundet får utbildning då nya maskiner lanseras, de hjälper till med installation och service av maskinerna och har över 15 års erfarenhet inom området. Läs mer om de maskiner som Lagerblad Förpackningsmaskiner arbetar med och se vilka egenskaper maskinerna har.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Lagerblad Förpackningsmaskiner AB.”