Om oss/Kontakt

Per Lagerblad

Per har lång erfarenhet från de minsta påsförpackningarna till stora automatiska produktionslinjer.
Han startade redan 1985 med att utveckla och tillverka egna maskiner för den grafiska industrin. De senaste tolv åren har han arbetat med agenturer för förpackningsindustrin.

Per har en internationell bakgrund och har via engelska bolag – Techny Dry Ltd – arbetat med försäljning i Europa. Per har alltid varit intresserad av att förverkliga möjligheter inom såväl teknik som ekonomi för att hitta den optimala lösningen för kunden.Per har en akademisk utbildning med M.Sc. på KTH, samt studier i juridik och ekonomi på Stockholms universitet.


Theo Russo-Larsson

Theo har en lång och gedigen erfarenhet inom internationellt affärsliv, med Life Science som huvudområde.
Han har haft flera ledande befattningar inom stora internationella företag, bland annat för Toshiba Medical Systems och Baxter. Theo har också varit ägare och delägare i mindre bolag.

Theo har arbetat med lansering av företag och nya produkter på olika marknader i USA, Europa och Sverige. Theo drivs av en stark entreprenörsanda och brinner för att analysera och hitta nya affärslösningar på både strategiska och tekniska ”problem” inom olika industrigrenar. Till exempel där det ställs stora krav på förpackningar – inom sterila/aseptiska produkter.
Theo har en akademisk utbildning med M.Sc examen från KTH samt Masters studier på UCLA Business School.


Serviceavdelningen

Vår serviceavdelning finns tillgänglig för er installation och service av era maskiner. El-Tjänst med säte i Falköping har skött service och installationer av levererade maskiner i över 15 år och får regelbundet utbildning på nya maskiner.


KONTAKTFORMULÄR

Ditt namn

Din epost

Ditt telefonnummer

Ditt företag

Ämne

Ditt meddelande

ADRESS

LAGERBLAD Förpackningsmaskiner AB

Postadress: Box 19561, SE-104 32 Stockholm
Besöksadress: Grev Turegatan 40, 114 38 Stockholm
Tel. kontor: +46 (0)8-612 25 50

HITTA HIT